2011. október 19., szerda

Hát megint Domi

Domi mindig nagyon kreatív volt, ha a rajzolásról volt szó. A lakás minden pontján meg lehetett találni a munkáit, falak, szekrények, tv stb. Több festmény volt a falakon zsírkrétával, filccel és színes ceruzával, mint egy galériában. Szerencsére az oviban csak a papírra rajzolás működik :D ebből a legújabb itt van.




Az éjszaka nagyon aktív volt. Fél 4 körül jött, hogy Anya bepisiltem :((((  mint kiderült felébredt,  kiment pisilni, de mire odaért becsurgott. A szennyesét ledobta az ágyam mellé, és odabújt hozzám :D
Jött a szokásos menet, átöltöztettem, megpisiltettem még egyszer a biztonság kedvéért, és bedugtam az ágyába. Most már aludjunk szívem!!! Alig szunnyadtam meg, megint valami fészkelődött mellém, hogy nem férek ide :D Újra visszavittem, de reggel a Domi ágya üres volt!!!! Hol van a gyerek??????? Miután nálam nem jött neki össze, a bátyus ágyába fészkelte be magát :D Megcsináltam a jó reggelt kakaót és mindhármukat körbe puszilgattam,hogy ébresztő. Domi fordult egyet és aludt tovább. Pár perc múlva egy morcos manó állt meg mellettem, és közölte :
-tönkre tetted az álmomat :(((



1 megjegyzés:

Kathy írta...

Nagyon edes! :))