2010. december 4., szombat

Blog története

Helló mindenki!
Soha nem jutott volna eszembe,hogy blogot írjak,ha a mama aki messze él tőlünk nem mutatja meg nekem,milyen a sajátja és mesélt arról is mennyi barátot szerzett így magának.
Ő adta nekem az ötletet :))) (Kell hogy csinálj egy blogot a gyerekekről,hogy ne maradjak le semmiről!!!)
Tehát elkezdem!
Ők itt az én drágáim, Dávid,Dominik és Maja aki egyébként a család egy részének csak a Lucy cica.
Dávid 9 éves épp ebben a hónapban,az iskolát csak azért szereti,mert sok a gyerek és lehet sportolni,de az órákon minden tisztelet a tanároké,hogy oda is figyeljen.Bár az elmúlt időszakban rengeteg változáson ment át,egyre jobb jegyeket hoz,és a mikulás ünnepségen is ő mondta el a köszöntő verset is( teljesen magától tanult rá!!néha már sok is volt a fülünknek a gyakorlás :)))
Dominik a kicsikénk(az egész családnak) januárban tölti a 3 évet.róla mindenki sokat fog olvasni!!!Kicsi korához képest őrületes a szókincse és tud a szavakkal is bánni!!!Ő egy igazi kis dumagép.Nincs olyan étel amiből ne kérne még,persze csak a bölcsiben!!!!!!!mert akár mit is főzök vagy sütök abból neki biztosan nem kell,mindig mást enne.A sláger hónapok óta a májas kenyér!!!!!!! Hogy nem unja még????????
És Maja Lucilla az én 6 éves nagy és egyszem lányom!!! Igazi kis hercegnő a javából.Amint belép az ajtón már tudja is hogy mi az amiért még nem hisztizett azon a napon és rá is kezd !!!!!!Ő az a szegény kislány aki mindig el van hanyagolva :D bármennyire is igyekszem a kedvében járni. Legújabb támadása,hogy őt senki sem szereti,minenki csak a fiúkkal törődik.
Van erre jó módszer?????
Hát ezek vagyunk mi!

2 megjegyzés:

Kathy írta...

Mindegyik Tündi-Bündi, es raadasul a legjobb gyerekek is a vilagon!!!:)) Az a kicsi gyerek meg biztos a Mamara ütött a majaskenyerrel! :)))))

Kisné Gabi írta...

Hát te csak tudod :D