2010. december 12., vasárnap

Végre megjött a várva várt hó!!!!!!!!!!

Leesett az első idei hó. Végre már nem kellett azt mondogatnunk, hogy majd egyszer :))) A két fiú mint a tél szülötte, igazán élvezi a hógolyózást és a hóember építése is nekik a legfontosabb. Apa is vevő szerencsére mindenre és persze a város főterén a legalkalmasabb a hely, mint a képen is látszik :D Hatalmasat hócsatáztak, bár az én kicsi Domikám nem tudott egy másodpercig sem megállni a fénykép kedvéért sem, annyira akarta a hógolyót gyúrni :)))


Persze történtek balesetek is!





Elejtette a hógolyóját, ami borzasztó problémát okozott :)))Még szerencse, hogy volt bőven utánpótlás!!!!!!!!
Sunyin mögém lopózott, célzott és talált, termete miatt pont a fenekemen talált el. Nagyon boldog volt :) és csibészes mosollyal elszaladt.

Persze a Lucy Cica sem maradt ki belőle!!!!


Ő megvárta azért a fotót csak utána  repült a "lövedék" ahogyan nevezte. Régen játszottak már ennyire felszabadultan és boldogan.
Valahogy az utóbbi időben sem a tatáéknál, sem a játszótéren sem itthon nem tudtak játszani, bármit is eszeltünk ki, mindig unatkoztak. Már a bunki építés sem volt izgi, csak egy újabb vita lehetősége volt minden játék. A számítógép persze kivétel volt, ha valakinek a napja jól sikerült, nem volt panasz, elvégezte minden feladatát, Dávidnál ez kiegészült azzal, hogy 3-nál rosszabb jegyet nem hozhatott haza!!! egy órát lehetett játszani a kedvenc játékukkal. Már este is alig tudtunk a saját gépünk elé leülni :D ennek véget is vetettünk.... Most a havazás lett egy új hóbort, szerencsére így legalább a jó levegőn vannak :))))))))

1 megjegyzés:

Kathy írta...

Biztos csoda szep piros-pozsgas arccal tertetek haza! Puszi mindenkinek!:))